Zur Kurzanzeige

dc.contributor.authorLEAH, VICTORIA
dc.date.accessioned2020-09-22T11:08:34Z
dc.date.available2020-09-22T11:08:34Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7330
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător:Conf.dr.ing. Liliana MIHALCEAro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de Jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectȘtiința și Ingineria Alimentelorro_RO
dc.titleOPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige