Afficher la notice abrégée
| dc.contributor.author | LEAH, VICTORIA | |
| dc.date.accessioned | 2020-09-22T11:08:34Z | |
| dc.date.available | 2020-09-22T11:08:34Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7330 | |
| dc.description | Lucrare de disertație
Îndrumător:Conf.dr.ing. Liliana MIHALCEA | ro_RO |
| dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
| dc.publisher | Universitatea Dunarea de Jos Galati | ro_RO |
| dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
| dc.subject | Știința și Ingineria Alimentelor | ro_RO |
| dc.title | OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ | ro_RO |
| dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Leah Victoria_disertatie_2020.pdf
- Taille:
- 1.637Mo
- Format:
- PDF
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
Afficher la notice abrégée