• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări cu privire la dinamica maturării brânzeturilor cu pastă filată fabricate din lapte de bivoliță

Thumbnail
Ver/
Rezumat_Teza_doctorat_Grecu_Gheorghe_2003.pdf (1.536Mb)
Fecha
2003
Autor
Grecu, Gheorghe
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Datele prezentate în această lucrare au la bază studiile din cadrul tezei dar și cercetările efectuate de autor de a lungul anilor în vederea introducerii în fabricație la S.C. NAPOLACT S.A. Cluj a sortimentelor cunoscute sub titlul generic de brânzeturi cu pastă filială(BPF). După un început timid, datorat în cea mai mare parte lipsei de experiență, de cunoștințe aprofundate și de dotare, s-a reușit la S.C. Napolact S.A. Cluj să se fabrice produse de cea mai bună calitate care în prezent sunt apreciate în întreaga țară și la export.
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7455
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV