Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorBujoreanu, Vadim
dc.date.accessioned2020-12-24T21:02:02Z
dc.date.available2020-12-24T21:02:02Z
dc.date.issued2020-09-08
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7675
dc.descriptionLucrare de licență; Coordonator: Prof. dr. ing. Turtoi Mariaro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galațiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.titleProiectarea tehnologică a unei linii de condiționare şi îmbuteliere a berii brune cu capacitatea 50.000 hL/an bere brună pasteurizatăro_RO
dc.typeBachelor Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului