• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Ricotta cu o capacitate de 10 000 l de zer de vacă

Thumbnail
View/Open
momanu.pdf (1.880Mb)
Date
2023
Author
Momanu, Constanța
Metadata
Show full item record
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9406
Collections
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024) [47]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV