Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Proiectarea unei unități pentru obținerea iaurtului cu stracciatella cu un conținut de 1,8 % grăsime
View/
Open
Chiriac Bianca diplomă.pdf (1.652Mb)
Dată
2024-07-22
Autor
Chiriac, Maria Bianca
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9784
Colecții
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
[47]
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare