• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul comparativ al metodelor de accelerare a procesului de maturare a brânzeturilor cu pastă filată

Thumbnail
View/Open
Rezumat _Teza _doctorat _Zaharia_ Simona_2012.pdf (2.488Mb)
Date
2012
Author
Zaharia, Nicoleta Simona
Metadata
Show full item record
Abstract
Brânzeturile, ca rezultat al biotehnologiei aplicate, sunt unele dintre cele mai complexe si dinamice produse alimentare. Transformarea laptelui în branzeturi este un proces mai complex care consta în concentrarea proteinelor împreuna cu o fractiune variabila de grasime si substante minerale, cu eliminarea unei importante cantitati de apa si lactoza. Procesele biochimice si biofizice implicate au fost doar partial elucidate.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2696
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV