• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul comparativ al metodelor de accelerare a procesului de maturare a brânzeturilor cu pastă filată

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat _Teza _doctorat _Zaharia_ Simona_2012.pdf (2.488Mb)
Data
2012
Autore
Zaharia, Nicoleta Simona
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Brânzeturile, ca rezultat al biotehnologiei aplicate, sunt unele dintre cele mai complexe si dinamice produse alimentare. Transformarea laptelui în branzeturi este un proces mai complex care consta în concentrarea proteinelor împreuna cu o fractiune variabila de grasime si substante minerale, cu eliminarea unei importante cantitati de apa si lactoza. Procesele biochimice si biofizice implicate au fost doar partial elucidate.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2696
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV