• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind îmbunatăţirea randamentului în alcool şi a calităţii alcoolului etilic rafinat obţinut din melasă

Thumbnail
Ver/
Rezumat_Teza_doctorat_Patrascu_2011.pdf (1.933Mb)
Fecha
2011
Autor
Pătraşcu, Elena
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Industria obţinerii alcoolului se bazează pe activitatea fermentativa a drojdiilor, care transformă glucidele fermentascibile din substrat în alcool etilic ca produs principal de fermentaţie şi respectiv în biomasă. Calitatea alcoolului etilic alimentar este deosebit de importantă datorita faptului că acesta reprezinta materia primă de bază pentru realizarea majoritaţii băuturilor spirtoase, băuturi unde alcoolul etilic este utilizat in proporţii cuprinse între 15-40%.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3953
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV