• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind îmbunatăţirea randamentului în alcool şi a calităţii alcoolului etilic rafinat obţinut din melasă

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_Teza_doctorat_Patrascu_2011.pdf (1.933Mb)
Data
2011
Autore
Pătraşcu, Elena
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Industria obţinerii alcoolului se bazează pe activitatea fermentativa a drojdiilor, care transformă glucidele fermentascibile din substrat în alcool etilic ca produs principal de fermentaţie şi respectiv în biomasă. Calitatea alcoolului etilic alimentar este deosebit de importantă datorita faptului că acesta reprezinta materia primă de bază pentru realizarea majoritaţii băuturilor spirtoase, băuturi unde alcoolul etilic este utilizat in proporţii cuprinse între 15-40%.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3953
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV