• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul bacteriilor produse de bacteriile lactice din genul Lactococcus lactis în scopul utilizării acestora în industria alimentară

Thumbnail
Ver/
Rezumat_Teza_doctorat_Iancu_2011.pdf (4.063Mb)
Fecha
2011
Autor
Iancu, Cătălin
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Bacteriile lactice sunt, în general capabile să sintetizeze o serie de compuşi care prezintă o importanţă deosebită in industria alimentară. Printre cei mai intens studiaţi compusi se numără bacteriocinele. În ultimele două decenii au fost izolate şi identificate o mare varietate de bacteriocine produse de bacteriile lactice capabile să inhibe creşterea altor bacterii. Aceste bacteriocine au fost caracterizate biochimic şi genetic şi au fost puse în evidenţă atât de actiune cqt şi utilitatea lor practicăîn industrie.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3935
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV