• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul bacteriilor produse de bacteriile lactice din genul Lactococcus lactis în scopul utilizării acestora în industria alimentară

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_doctorat_Iancu_2011.pdf (4.063Mo)
Date
2011
Auteur
Iancu, Cătălin
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Bacteriile lactice sunt, în general capabile să sintetizeze o serie de compuşi care prezintă o importanţă deosebită in industria alimentară. Printre cei mai intens studiaţi compusi se numără bacteriocinele. În ultimele două decenii au fost izolate şi identificate o mare varietate de bacteriocine produse de bacteriile lactice capabile să inhibe creşterea altor bacterii. Aceste bacteriocine au fost caracterizate biochimic şi genetic şi au fost puse în evidenţă atât de actiune cqt şi utilitatea lor practicăîn industrie.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3935
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV