• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări și contribuții privind asigurarea calității și inocuității produselor de panificație

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_doctorat_Cuzmenco_2013.pdf (3.850Mo)
Date
2013
Auteur
Cuzmenco (Dinu), Monica-Gabriela
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Din cuprinsul tezei, prezentat mai sus am considerat că prezintă interes partea experimentală în care se prezintă cercetările efectuate pentru alegerea materiei prime optime, apoi cercetările privind obţinerea unui produs de panificaţie cu adaos de Spirulina platensis îmbogăţit în aminoacizi esenţiali şi în final cercetările privind asigurarea calităţii igienico-sanitare a produsului de panificaţie cu adaos de Spirulina platensis.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4209
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV