• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări și contribuții privind asigurarea calității și inocuității produselor de panificație

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_Teza_doctorat_Cuzmenco_2013.pdf (3.850Mb)
Data
2013
Autore
Cuzmenco (Dinu), Monica-Gabriela
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Din cuprinsul tezei, prezentat mai sus am considerat că prezintă interes partea experimentală în care se prezintă cercetările efectuate pentru alegerea materiei prime optime, apoi cercetările privind obţinerea unui produs de panificaţie cu adaos de Spirulina platensis îmbogăţit în aminoacizi esenţiali şi în final cercetările privind asigurarea calităţii igienico-sanitare a produsului de panificaţie cu adaos de Spirulina platensis.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4209
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV