• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obținerea produselor de panificație îmbogățite în fibre

Thumbnail
Ver/
Rezumat_Teza_doctorat_Simac_2005.pdf (4.469Mb)
Fecha
2005
Autor
Simac, Viorel
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Ținând cont de descoperirile nutriționiste în ceea ce privește rolul fibrelor în alimentația umană, se cere o reorientare a întreprinderilor de industrie alimentară pentru a putea acoperi acest necesar, și a păstra calitatea produselor. Tehnologia panificațieieste cea mai în măsură să ofere astfel de produse, care prin consumul zilnic vor satisface necesarul de fibre alimentare a omului. Însă acest lucru nu se va realiza atât d simplu, tânând cont că adăugarea materiilor prime bogate in fibre pe parcursul procesului tehnologic, aduce modificări; mai mult decqt atât, se poate spune ca îl complică într-o anumita măsură.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22122
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV