• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obținerea produselor de panificație îmbogățite în fibre

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_doctorat_Simac_2005.pdf (4.469Mo)
Date
2005
Auteur
Simac, Viorel
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Ținând cont de descoperirile nutriționiste în ceea ce privește rolul fibrelor în alimentația umană, se cere o reorientare a întreprinderilor de industrie alimentară pentru a putea acoperi acest necesar, și a păstra calitatea produselor. Tehnologia panificațieieste cea mai în măsură să ofere astfel de produse, care prin consumul zilnic vor satisface necesarul de fibre alimentare a omului. Însă acest lucru nu se va realiza atât d simplu, tânând cont că adăugarea materiilor prime bogate in fibre pe parcursul procesului tehnologic, aduce modificări; mai mult decqt atât, se poate spune ca îl complică într-o anumita măsură.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22122
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV