Cambiar navegación
română
English
français
Deutsch
español
italiano
español
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Login
Cambiar navegación
Ver ítem
DSpace Principal
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
Ver ítem
DSpace Principal
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI
Ver/
Cretu Alexandra_disertatie_2020.pdf (2.399Mb)
Fecha
2020
Autor
CREȚU, Alexandra Andreea
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7326
Colecciones
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
[11]
Buscar en DSpace
Esta colección
Listar
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Esta colección
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Mi cuenta
Acceder