Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
italiano
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
Mostra Item
DSpace Home
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI
Mostra/
Apri
Cretu Alexandra_disertatie_2020.pdf (2.399Mb)
Data
2020
Autore
CREȚU, Alexandra Andreea
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7326
Collections
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
[11]
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login