• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager

Thumbnail
View/Open
Ciocan Gabriela_proiect diploma.pdf (1.906Mb)
Dată
2022-07-22
Autor
Ciocan, Gabriela
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9769
Colecții
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) [45]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV