• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) după Titlu 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Căutare Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) după Titlu
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Căutare Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) după Titlu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) după Titlu

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-20 of 45

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Moară ce realizează măcinișul secarei 

      Mihai, Cătălin-Gabriel (2024-07-22)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager 

      Ciocan, Gabriela (2022-07-22)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț, cu capacitatea de 150.000 hL/an 

      Bujor, Petrișor-Oliviu (2023)
    • Miniatură

      Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec cuc capacitatea de prelucrare de 450 de tone struguri / sezon 

      Tomescu, Elena-Irina (2024-07-22)
    • Miniatură

      Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec cu capacitatea de prelucrare de 550 tone pe sezon 

      Gherman, Marcel (2024-07-22)
    • Miniatură

      Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec, cu capacitatea de prelucrare de 400 tone struguri/sezon 

      Mitrofan, Elena (2023)
    • Miniatură

      Proiectarea unei fabrici de obținere a chefirului 

      Petcu, Ionela (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei sectii de obținere a vinului rose demisec 

      Grama, Daniela-Adelina (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a batoanelor de brânză proaspătă cu glazură de ciocolată 

      Buștiuc, Valentina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Cottage cu o capacitate de procesare de 10.000 L lapte pe zi 

      Terlea, Nicoleta-Bianca (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei proaspete, laptelui de consum și smântânii fermentate cu capacitatea de prelucrare de 12 t lapte/zi 

      Grigoraș, Georgiana-Nicoleta (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a cașcavalului din lapte de capră și valorificarea zerului rezultat 

      Murgoci, Cosmina (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a concentratului proteic din zer, profilul de producție: procesarea laptelui și a subproduselor de la industrializarea laptelui 

      Răducan (MILEA), Nadia (2023)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a hidromelului 

      Sorochan, Lidia (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a untului cu cacao 

      Marian, Eugeniu (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an. 

      Tecaru, Genoveva (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de obținere a cașcavalului afumat, cu o capacitate de 7000 l lapte de vacă pe zi. 

      Corcoz, Andreea-Simona (2023)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de obținere a cidrului cu o capacitate de prelucrare de 5000 kg mere/zi 

      Ciocan, Ana-Maria (2023)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de obținere a oțetului din vin roze, aromatizat cu vegetale (pătrunjel frunze), cu o capacitate de 3 t/zi 

      Sandu, Florentina (2024-07-22)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de obținere a sucului de afine concentrat cu o capacitate de 26841 kg fructe de afine /zi 

      Fabian, Nadejda (2023)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV