Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Subiect "Inginerie si management in alimentatie publica si agroturism"
Afișează articolele 1-8 of 8
- 
Analiza pieței de producție a vinurilor comercializate de Crama Ceptura 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Elaborarea unui plan de afaceri privind dezvoltarea unei unități de brutărie-panificație care să satisfacă aprovizionarea cu produse a magazinelor, restaurantelor și hotelurilor 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
STUDIU DE CAZ -PRODUSE LACTATE TIP DESERT- 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
STUDIU DE CAZ -Studiu privind consumul de brânzeturi cu mucegai în România– 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
STUDIU DE CAZ PRIVIND CONSUMUL DE TOMATE PROASPETE ȘI CONSERVATE ÎN JUDEȚUL BRĂILA 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studiu privind efectul implementării Programului Guvernamental „Masa caldă în școli” în școala pilot din Comuna Ciocile , Județul Brăila 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Sudiu de caz privind preferințele turiştilor ȋn vederea planificării unei vacanțe şi a consumului de servicii turistice 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) 
