Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorIvasenco, Maria
dc.date.accessioned2020-09-02T12:19:19Z
dc.date.available2020-09-02T12:19:19Z
dc.date.issued2020-07-22
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7044
dc.descriptionLucrare de disertație; Coordonator: Conf. dr. ing. Maricica Stoicaro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galațiro_RO
dc.subjectControlul, expertizarea și siguranța alimentelorro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.titleStudii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiuro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului