Arată înregistrarea sumară a articolului
Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu
dc.contributor.author | Ivasenco, Maria | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T12:19:19Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T12:19:19Z | |
dc.date.issued | 2020-07-22 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7044 | |
dc.description | Lucrare de disertație; Coordonator: Conf. dr. ing. Maricica Stoica | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați | ro_RO |
dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.title | Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |