Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorLazari, Veselina
dc.date.accessioned2020-09-02T12:27:40Z
dc.date.available2020-09-02T12:27:40Z
dc.date.issued2020-07-22
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7046
dc.descriptionLucrare de disertație; Coordonator: Prof. univ. dr. ec. dr. ing. habil. Silvius Stanciuro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galațiro_RO
dc.subjectControlul, expertizarea și siguranța alimentelorro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.titleEvaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche)ro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului