Arată înregistrarea sumară a articolului
Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche)
dc.contributor.author | Lazari, Veselina | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T12:27:40Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T12:27:40Z | |
dc.date.issued | 2020-07-22 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7046 | |
dc.description | Lucrare de disertație; Coordonator: Prof. univ. dr. ec. dr. ing. habil. Silvius Stanciu | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați | ro_RO |
dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.title | Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche) | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |