• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație)
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024)
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație)
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024)
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante

Thumbnail
Ver/
Textul integral al lucrarii de disertatie (1.771Mb)
Fecha
2020
Autor
Boboc, Dorina
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7241
Colecciones
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024) [8]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV