Arată înregistrarea sumară a articolului
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată
dc.contributor.author | Dediu, Georgiana Mariana | |
dc.date.accessioned | 2020-09-21T10:23:38Z | |
dc.date.available | 2020-09-21T10:23:38Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7254 | |
dc.description | Lucrare de disertație Îndrumător științific:Conf.dr.ing. Gabriela Iordăchescu, dr.ing. Mihaela Turturică | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
dc.title | Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |