Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorDediu, Georgiana Mariana
dc.date.accessioned2020-09-21T10:23:38Z
dc.date.available2020-09-21T10:23:38Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7254
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător științific:Conf.dr.ing. Gabriela Iordăchescu, dr.ing. Mihaela Turturicăro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectControlul, expertizarea și siguranța alimentelorro_RO
dc.titleSepararea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugatăro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului