Arată înregistrarea sumară a articolului
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine
dc.contributor.author | Jianu, Alexandra Iulia | |
dc.date.accessioned | 2020-09-21T10:57:03Z | |
dc.date.available | 2020-09-21T10:57:03Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7256 | |
dc.description | Lucrare de disertație Îndrumător: Conf. dr. ing. Gabriela Iordăchescu | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
dc.title | Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |