Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.authorManole, Elena
dc.date.accessioned2016-10-19T12:42:01Z
dc.date.available2016-10-19T12:42:01Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4193
dc.descriptionConducător știițific - Prof.dr.ing. Gabriela Antoneta Stoicescuen_US
dc.description.abstractProducerea materialelor de ambalaj pentru produsele alimentare este o problemă complexă cu implicații tehnice, economice, sociale și ecologice și reprezintă un domeniu determinant aln creșterii calității vieții. Materialele polimerice utilizate ca materiale de ambalaj pentru alimente sunt alcătuite din polimerul de bază și aditivii care le modifică favorabil proprietățile fizico-chimice. Polimerul în sine este practic inert față de alimentul cu care vine în contact datorită dimensiunilor mari ale moleculelor sale.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectproduse alimentareen_US
dc.subjectambalaje ecologiceen_US
dc.subjectcompuși naturalien_US
dc.subjectaditivien_US
dc.subjectproduse vegetaleen_US
dc.titleCercetări privind utilizarea de antioxidanți naturali pentru stabilizarea unor polimeri folosiți ca materiale de ambalaj pentru industria alimentarăen_US
dc.typeThesisen_US


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Mostra i principali dati dell'item