• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind utilizarea de antioxidanți naturali pentru stabilizarea unor polimeri folosiți ca materiale de ambalaj pentru industria alimentară

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat _Teza_doctorat_Manole_Elena_ 2008.pdf (4.345Mb)
Data
2008
Autore
Manole, Elena
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Producerea materialelor de ambalaj pentru produsele alimentare este o problemă complexă cu implicații tehnice, economice, sociale și ecologice și reprezintă un domeniu determinant aln creșterii calității vieții. Materialele polimerice utilizate ca materiale de ambalaj pentru alimente sunt alcătuite din polimerul de bază și aditivii care le modifică favorabil proprietățile fizico-chimice. Polimerul în sine este practic inert față de alimentul cu care vine în contact datorită dimensiunilor mari ale moleculelor sale.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4193
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV