• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind utilizarea de antioxidanți naturali pentru stabilizarea unor polimeri folosiți ca materiale de ambalaj pentru industria alimentară

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat _Teza_doctorat_Manole_Elena_ 2008.pdf (4.345Mo)
Date
2008
Auteur
Manole, Elena
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Producerea materialelor de ambalaj pentru produsele alimentare este o problemă complexă cu implicații tehnice, economice, sociale și ecologice și reprezintă un domeniu determinant aln creșterii calității vieții. Materialele polimerice utilizate ca materiale de ambalaj pentru alimente sunt alcătuite din polimerul de bază și aditivii care le modifică favorabil proprietățile fizico-chimice. Polimerul în sine este practic inert față de alimentul cu care vine în contact datorită dimensiunilor mari ale moleculelor sale.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4193
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV