• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind utilizarea de antioxidanți naturali pentru stabilizarea unor polimeri folosiți ca materiale de ambalaj pentru industria alimentară

Thumbnail
Ver/
Rezumat _Teza_doctorat_Manole_Elena_ 2008.pdf (4.345Mb)
Fecha
2008
Autor
Manole, Elena
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Producerea materialelor de ambalaj pentru produsele alimentare este o problemă complexă cu implicații tehnice, economice, sociale și ecologice și reprezintă un domeniu determinant aln creșterii calității vieții. Materialele polimerice utilizate ca materiale de ambalaj pentru alimente sunt alcătuite din polimerul de bază și aditivii care le modifică favorabil proprietățile fizico-chimice. Polimerul în sine este practic inert față de alimentul cu care vine în contact datorită dimensiunilor mari ale moleculelor sale.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4193
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV