• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Deutsch 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obţinerea produselor din carne dietetice cu un conţinut redus de grăsimi

Thumbnail
Öffnen
Teza doctorat_Tudose_2015.pdf (2.222Mb)
Datum
2015
Autor
Tudose, Cristian Corneliu
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
În ultimii ani, a fost acordată o mare atenţie pentru obţinerea de produse din carne, cu caracteristici de calitate corespunzătoare unui regim alimentar sănătos, în scopul de a reduce riscul de boli, în special boli cardiovasculare. Consumatorii au început să înţeleagă că prin consumul de alimente sănătoase şi echilibrate îşi vor menține o stare bună de sănătate. În condiţiile în care clienţii şi-au schimbat cerinţele şi pe fundalul unei creşteri a competiţiei datorate globalizării, producătorii de carne şi preparate din carne trebuie să se adapteze şi să inoveze noi tehnologii de procesare şi să diversifice cu ingrediente cu calităţi nutriţionale superioare.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3975
Collections
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV