• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obţinerea produselor din carne dietetice cu un conţinut redus de grăsimi

Thumbnail
View/Open
Teza doctorat_Tudose_2015.pdf (2.222Mb)
Dată
2015
Autor
Tudose, Cristian Corneliu
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
În ultimii ani, a fost acordată o mare atenţie pentru obţinerea de produse din carne, cu caracteristici de calitate corespunzătoare unui regim alimentar sănătos, în scopul de a reduce riscul de boli, în special boli cardiovasculare. Consumatorii au început să înţeleagă că prin consumul de alimente sănătoase şi echilibrate îşi vor menține o stare bună de sănătate. În condiţiile în care clienţii şi-au schimbat cerinţele şi pe fundalul unei creşteri a competiţiei datorate globalizării, producătorii de carne şi preparate din carne trebuie să se adapteze şi să inoveze noi tehnologii de procesare şi să diversifice cu ingrediente cu calităţi nutriţionale superioare.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3975
Colecții
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV