• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obţinerea produselor din carne dietetice cu un conţinut redus de grăsimi

Thumbnail
Mostra/Apri
Teza doctorat_Tudose_2015.pdf (2.222Mb)
Data
2015
Autore
Tudose, Cristian Corneliu
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
În ultimii ani, a fost acordată o mare atenţie pentru obţinerea de produse din carne, cu caracteristici de calitate corespunzătoare unui regim alimentar sănătos, în scopul de a reduce riscul de boli, în special boli cardiovasculare. Consumatorii au început să înţeleagă că prin consumul de alimente sănătoase şi echilibrate îşi vor menține o stare bună de sănătate. În condiţiile în care clienţii şi-au schimbat cerinţele şi pe fundalul unei creşteri a competiţiei datorate globalizării, producătorii de carne şi preparate din carne trebuie să se adapteze şi să inoveze noi tehnologii de procesare şi să diversifice cu ingrediente cu calităţi nutriţionale superioare.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3975
Collections
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV