• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Optimizarea nutrițională a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate în principii active

Thumbnail
View/Open
Teza_doctorat_Mihociu_2015.pdf (7.654Mb)
Date
2015
Author
Mihociu, Tamara Elena
Metadata
Show full item record
Abstract
Alimentele au, pe lângă valoare intrinsecă nutritivă, o semnificație socială și economică sub aspectul dezvoltării sănătoase a populațiilor și de protejare a avuției naționale. Dezvoltarea societății umane, prin această abordare, a cunoscut un progres mai lent. Efectele combinate ale investițiilor lente și insuficiente în nutriție, alimentație și agricultură, cumulat cu recentele crize ale prețurilor la alimente, pe fondul schimbarilor climatice și de încetinire a creșterii economice, au condus la lipsa unei alimentații sănătoase, diversificate și suficiente pentru majoritatea populației lumii. Abordarea bazată pe creșterea valorii nutritive a alimentelor poate reduce una din cele mai mari probleme actuale: sănătatea publică, care permite populației să realizeze potențialul său uman și socio-economic.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3984
Collections
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV