• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Optimizarea nutrițională a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate în principii active

Thumbnail
Ver/
Teza_doctorat_Mihociu_2015.pdf (7.654Mb)
Fecha
2015
Autor
Mihociu, Tamara Elena
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Alimentele au, pe lângă valoare intrinsecă nutritivă, o semnificație socială și economică sub aspectul dezvoltării sănătoase a populațiilor și de protejare a avuției naționale. Dezvoltarea societății umane, prin această abordare, a cunoscut un progres mai lent. Efectele combinate ale investițiilor lente și insuficiente în nutriție, alimentație și agricultură, cumulat cu recentele crize ale prețurilor la alimente, pe fondul schimbarilor climatice și de încetinire a creșterii economice, au condus la lipsa unei alimentații sănătoase, diversificate și suficiente pentru majoritatea populației lumii. Abordarea bazată pe creșterea valorii nutritive a alimentelor poate reduce una din cele mai mari probleme actuale: sănătatea publică, care permite populației să realizeze potențialul său uman și socio-economic.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3984
Colecciones
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV