• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Optimizarea nutrițională a unor preparate din carne cu valorificarea unor plante bogate în principii active

Thumbnail
Mostra/Apri
Teza_doctorat_Mihociu_2015.pdf (7.654Mb)
Data
2015
Autore
Mihociu, Tamara Elena
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Alimentele au, pe lângă valoare intrinsecă nutritivă, o semnificație socială și economică sub aspectul dezvoltării sănătoase a populațiilor și de protejare a avuției naționale. Dezvoltarea societății umane, prin această abordare, a cunoscut un progres mai lent. Efectele combinate ale investițiilor lente și insuficiente în nutriție, alimentație și agricultură, cumulat cu recentele crize ale prețurilor la alimente, pe fondul schimbarilor climatice și de încetinire a creșterii economice, au condus la lipsa unei alimentații sănătoase, diversificate și suficiente pentru majoritatea populației lumii. Abordarea bazată pe creșterea valorii nutritive a alimentelor poate reduce una din cele mai mari probleme actuale: sănătatea publică, care permite populației să realizeze potențialul său uman și socio-economic.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3984
Collections
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV