Cambiar navegación
română
English
français
Deutsch
español
italiano
español
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Login
Cambiar navegación
Ver ítem
DSpace Principal
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Ver ítem
DSpace Principal
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii
Ver/
Textul integral al lucrării de disertație (1.935Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (158.2Mb)
Fecha
2020-07-22
Autor
BALAN, Mihaela
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/6276
Colecciones
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
[13]
Buscar en DSpace
Esta colección
Listar
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Esta colección
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Mi cuenta
Acceder