Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
français
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Ouvrir une session
Toggle navigation
Voir le document
Accueil de DSpace
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Voir le document
Accueil de DSpace
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii
Voir/
Ouvrir
Textul integral al lucrării de disertație (1.935Mo)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (158.2Mo)
Date
2020-07-22
Auteur
BALAN, Mihaela
Metadata
Afficher la notice complète
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/6276
Collections
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
[13]
Chercher dans le dépôt
Cette collection
Parcourir
Tout DSpace
Communautés & Collections
Par date de publication
Auteurs
Titres
Sujets
Cette collection
Par date de publication
Auteurs
Titres
Sujets
Mon compte
Ouvrir une session