• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime

Thumbnail
Ver/
Burlac Mihaela_disertatie_2020.pdf (2.933Mb)
Fecha
2020
Autor
BURLAC, MIHAELA
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7325
Colecciones
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) [11]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV