• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Burlac Mihaela_disertatie_2020.pdf (2.933Mo)
Date
2020
Auteur
BURLAC, MIHAELA
Metadata
Afficher la notice complète
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7325
Collections
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) [11]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV