• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare Ingineria produselor alimentare (licență) după Data publicării 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Căutare Ingineria produselor alimentare (licență) după Data publicării
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Căutare Ingineria produselor alimentare (licență) după Data publicării
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare Ingineria produselor alimentare (licență) după Data publicării

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-20 of 45

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a batoanelor de brânză proaspătă cu glazură de ciocolată 

      Buștiuc, Valentina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a untului cu cacao 

      Marian, Eugeniu (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)
    • Miniatură

      Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 120 t/24 ore care realizează măcinișul grâului cu obținere de sortimente de făină 

      Barbu Crețu, Ionel (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de preparate din carne ce prelucrează 1t/zi parizer din carne de porc și 1t/zi crenvurști de vită 

      Dănoiu, Gabriela (2021)
    • Miniatură

      Să se proiecteze o secţie de fabricaţie a ciocolatei amăruie cu fructe de pădure confiate, de capacitate 100 kg/zi 

      Mitrofan, Teodora (2021)
    • Miniatură

      Să se proiecteze o unitate de fabricare a laptelui praf cu o capacitate de 5000 l lapte 

      Dragomir, Mihai-Ionuț (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de obținere a vinului roșu sec din soiul de struguri Fetească Neagră 

      Burlacu, Cristian (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secţii de prelucrare a laptelui în vederea fabricării cașcavalului Dobrogea 

      Dovlețiu, Daniel (2021)
    • Miniatură

      Ѕесţіе dе οbţіnеrе а bіѕсuіţіlοr сu mеrіșοаrе 

      Bogdan, Alina-Gabriela (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an. 

      Tecaru, Genoveva (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei proaspete, laptelui de consum și smântânii fermentate cu capacitatea de prelucrare de 12 t lapte/zi 

      Grigoraș, Georgiana-Nicoleta (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Cottage cu o capacitate de procesare de 10.000 L lapte pe zi 

      Terlea, Nicoleta-Bianca (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de obținere a vinului alb sec 450 tone/sezon campania de vinificație 10 zile, 10 h/zi 

      Enache, Ștefania (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a cașcavalului din lapte de capră și valorificarea zerului rezultat 

      Murgoci, Cosmina (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei sectii de obținere a vinului rose demisec 

      Grama, Daniela-Adelina (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de fabricare a hidromelului 

      Sorochan, Lidia (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea unei fabrici de obținere a chefirului 

      Petcu, Ionela (2021)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager 

      Ciocan, Gabriela (2022-07-22)
    • Miniatură

      Să se proiecteze o secție de fabricare a produselor lactate, care să producă 5 tone lapte delactozat pe zi și 2 tone iaurt delactozat pe zi 

      Moisă, Vasile-Petruț (2023)
    • Miniatură

      Proiectarea unei secții de obținere a cașcavalului afumat, cu o capacitate de 7000 l lapte de vacă pe zi. 

      Corcoz, Andreea-Simona (2023)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă comunitateDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV