Arthra Repository at University "Dunarea de Jos" of Galati: Recent submissions
Afișează articolele 2101-2120 of 5825
-
Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Aspectele dezvoltării fizice la preşcolari în cadrul activităţilor de fitness
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Calitatea produselor din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Profilul psihologic și profesional al personalității antrenorului de sport: impactul asupra eficienței procesului educațional
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CONSUMUL DE TOMATE PROASPETE ȘI CONSERVATE ÎN JUDEȚUL BRĂILA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind efectul implementării Programului Guvernamental „Masa caldă în școli” în școala pilot din Comuna Ciocile , Județul Brăila
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Sudiu de caz privind preferințele turiştilor ȋn vederea planificării unei vacanțe şi a consumului de servicii turistice
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Aspectele pregătirii fizice, tehnice la sportivii de vârsta 10-12 ani la etapa incipientă în kick-boxing
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
STUDIU DE CAZ -Studiu privind consumul de brânzeturi cu mucegai în România–
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Eficiența practicării Fitnessului de către lucrătorii bibliotecari
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)