• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Deutsch 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu

Thumbnail
Öffnen
Textul integral al lucrării de disertație (3.195Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (69.73Mb)
Datum
2020-07-22
Autor
Ivasenco, Maria
Metadata
Zur Langanzeige
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7044
Collections
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024) [13]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV