• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu

Thumbnail
View/Open
Textul integral al lucrării de disertație (3.195Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (69.73Mb)
Date
2020-07-22
Author
Ivasenco, Maria
Metadata
Show full item record
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7044
Collections
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024) [13]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV