Cambiar navegación
română
English
français
Deutsch
español
italiano
español
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Login
Cambiar navegación
Ver ítem
DSpace Principal
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Ver ítem
DSpace Principal
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu
Ver/
Textul integral al lucrării de disertație (3.195Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (69.73Mb)
Fecha
2020-07-22
Autor
Ivasenco, Maria
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7044
Colecciones
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
[13]
Buscar en DSpace
Esta colección
Listar
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Esta colección
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Mi cuenta
Acceder