Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
français
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Ouvrir une session
Toggle navigation
Voir le document
Accueil de DSpace
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Voir le document
Accueil de DSpace
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu
Voir/
Ouvrir
Textul integral al lucrării de disertație (3.195Mo)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (69.73Mo)
Date
2020-07-22
Auteur
Ivasenco, Maria
Metadata
Afficher la notice complète
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7044
Collections
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
[13]
Chercher dans le dépôt
Cette collection
Parcourir
Tout DSpace
Communautés & Collections
Par date de publication
Auteurs
Titres
Sujets
Cette collection
Par date de publication
Auteurs
Titres
Sujets
Mon compte
Ouvrir une session