Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
italiano
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Mostra Item
DSpace Home
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu
Mostra/
Apri
Textul integral al lucrării de disertație (3.195Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (69.73Mb)
Data
2020-07-22
Autore
Ivasenco, Maria
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7044
Collections
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
[13]
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login