• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu

Thumbnail
Mostra/Apri
Textul integral al lucrării de disertație (3.195Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (69.73Mb)
Data
2020-07-22
Autore
Ivasenco, Maria
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7044
Collections
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024) [13]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV