Căutare după Subiect "Ingineria produselor alimentare"
Afișează articolele 1-20 of 44
-
Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Atitudinea consumatorilor față de aditivii alimentari și etichetarea acestora: studiu de caz
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Calitatea produselor din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Cercetare privind efectele pudrei de ghimbir asupra proprietăților fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale parizerului
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-01) -
Cercetare privind profilul consumatorului de produse ecologice alimentare
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Consumul de cafea în orașul Cahul
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-07) -
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Efectul procesării enzimatice asupra funcționalității făinurilor din bob și năut
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Elaborarea și implementarea unui sistem de management al siguranței alimentelor conform ISO 22000:2018 într-o unitate de procesare a laptelui (în baza materialelor S.A. Fabrica de brânzeturi din Cahul)
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche)
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Exportul și siguranța mierii din Republica Moldova în Uniunea Europeană
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Metode biofizice de evaluare a calității cărnii
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-01) -
MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE”
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)