Căutare Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații după Subiect "Ingineria produselor alimentare"
Afișează articolele 21-40 of 44
-
Nanoparticule pentru materiale inovatoare de ambalare a produselor alimentare
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Proiectarea tehnologică a unei linii de condiționare şi îmbuteliere a berii brune cu capacitatea 50.000 hL/an bere brună pasteurizată
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-08) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de fabricație a vinului roșu Pinot Noir
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-07-13) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de fierbere cu capacitatea 300.000 hL / an must de malț fiert cu hamei
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț cu capacitatea de 400 hl pe zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de prelucrare a fructelor cu capacitatea de 200 kg/h pentru a se obţine conserve de fructe
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de vinificație care prelucrează 50.000 kg struguri / zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05) -
Proiectarea tehnologică a unei unități de procesare a cărnii
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05) -
Proiectarea tehnologică a unei unități în care să se obțină suc de mere
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea unei fabrici de pâine cu semințe în aluat, cu o capacitate de 4 tone/zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea unei secţii de panificaţie cu capacitatea de 5000 kg/zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-07-13) -
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)