Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Titlu
Afișează articolele 92-105 of 105
-
STUDIU DE CAZ -PRODUSE LACTATE TIP DESERT-
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ -Studiu privind consumul de brânzeturi cu mucegai în România–
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CONSUMUL DE TOMATE PROASPETE ȘI CONSERVATE ÎN JUDEȚUL BRĂILA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind efectul implementării Programului Guvernamental „Masa caldă în școli” în școala pilot din Comuna Ciocile , Județul Brăila
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Studiu privind optimizarea meniului elevilor de liceu
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Sudiu de caz privind preferințele turiştilor ȋn vederea planificării unei vacanțe şi a consumului de servicii turistice
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)