Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Titlu
Afișează articolele 8-27 of 105
-
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Elaborarea unui plan de afaceri privind dezvoltarea unei unități de brutărie-panificație care să satisfacă aprovizionarea cu produse a magazinelor, restaurantelor și hotelurilor
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE”
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Proiectarea unei braserii
(2020)